Verloting iPod Touch

Verloting iPod Touch

Posted by  Administrator, 18 feb : 23:39

Als je bij ons in het paviljoen Appelbergen een chocomel, fristi, appelsap of dubbelfrisss bestelt krijg je een actiebon waarmee je een Apple iPod Touch met 32 GB kunt winnen (winkelwaarde €327.-). Deze actie loopt tot 27 maart of totdat de actiebonnen voor die datum op zijn. De iPod wordt verloot onder de deelnemers van het paviljoen Appelbergen. De winnaar krijgt per e-mail bericht.
 
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Jaarlijkse paasfeest in Appelbergen

Jaarlijkse paasfeest in Appelbergen

Posted by  Administrator, 18 feb : 22:41

Op zondag 31 maart (1e paasdag) vindt het jaarlijkse eieren zoeken plaats met aansluitend het pannenkoeken eten. De kosten bedragen €5 per kind. U kunt uw kind(eren) op de volgende tijden opgeven: 11.00 uur, 13.00 uur of 15.00 uur. Graag van te voren opgeven aan de bar, bellen naar 050-4061594, e-mailen naar info@paviljoenappelbergen.nl of door het contact formulier te gebruiken. 
 
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Speciaal voor kinderen

Speciaal voor kinderen

Posted by  Administrator, 07 feb : 00:31

Wij bieden leuke arrangementen voor uitjes en verjaardagsfeestjes speciaal voor kinderen aan. Spelen in onze speeltuin en actief bezig zijn in het bos of binnen in het paviljoen. Een speurtocht, schatzoeken met een GPS apparaat of bosgolf; het is allemaal hartstikke leuk en menig feestje werd al een groot succes bij het paviljoen Appelbergen. Tussendoor lekker frietjes eten en een moment om kado's te geven aan de jarige, wij hebben veel ervaring en met onze arrangementen wordt uw uitje of feest een groot succes. Bij slechte weer omstandigheden kunnen de kinderen zelfs binnen mini golf spelen (alleen op afspraak). Neem contact op en bespreek uw wensen of boek meteen uw feestje!
 
Klik hierboven op arrangementen voor alle mogelijkheden.
 
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 ... 19 20 21 22
© 2017