Onze nieuwe lentewijnen

Onze nieuwe lentewijnen

Posted by  Administrator, 24 mrt : 13:52

Per glas €2,50 of per fles €10 een heerlijke keuze fraaie en heerlijke lentewijnen.
 
L, blanco wit Viura 
 
Frisse wijn met volle fruittonen waarin citrus de boventoon voert'   
 
L Navarra. In het noorden van Spanje vindt deze wijn zijn herkomst. Deze  Navarra uit de omgeving van Murchante kenmerkt zich door het frisse, fruitige karakter dankzij het continentale klimaat. De ligging dichtbij de rivier de Ebro zorgt voor een alluviale bodem. 
 
 
Domaine de Pellehaut wit Sauvignon, Chardonnay, Ugni Blanc, Colombard en Petit Manseng 
 
Prachtige, zuivere wijn van een vijftal druivensoorten met een stuivend, bloemig bouquet, impressies van citrusfruit en frisse sappigheid in smaak en afdronk.
 
Domaine de Pellehaut is één van de grootste wijngaarden gelegen in de Côtes de Gascogne in Zuid-West Frankrijk. Het Château wordt geleid door de broers Martin en Mathieu Béraut. Dit gebied ten noorden van de Pyreneeën heeft een alluviale bodem met klei en zand. De streek kent een vrij natte lente maar de zon schijnt er volop in de rest van het jaar. De wijnen van dit domein zijn de afgelopen jaren bekroond met vele medailles op diverse wijnconcours.
 
 
La Minga rosé Carmenère 
 
Stevige, frisse rosé met tonen van kersen en wilde aardbei en een mooie balans tussen de natuurlijke zuren en het fruit.
 
La Minga komt uit de Central Valley van Chili. Deze regio biedt alle condities om de beste wijnen van Chili te kunnen produceren. Er heerst een semi landklimaat, arme grond met alluviale klei en löss, ontstaan door erosie van het Andes gebergte. Daarnaast heeft het gebied een perfecte zonligging met overdag hoge temperaturen en koele nachten. La Minga combineert innovatie van de nieuwe wereld met de traditie en passie van de oude wereld. Dit betekent simpel gezegd dat de wijnen van La Minga volledig in balans zijn.
 
 
La Borie rood Merlot 
 
Elegante, soepele wijn met in de geur laurier en in de smaak een licht boers maar toch fruitig karakter.
 
La Borie komt uit Languedoc Roussillon, in het zuiden van Frankrijk, gelegen aan de Middellandse zee. Deze wijnen zijn kruidig en charmant, het best als ze jong gedronken worden. De bodem kenmerkt zich door kalk, klei en zand. Het mediterrane klimaat kenmerkt zich door warme zomers en zachte winters. In deze wijnen zijn de druivensoort, het terroir en de gedrevenheid van de wijnbouwer goed op elkaar afgestemd.
 
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Op Stap krant

Op Stap krant

Posted by  Administrator, 23 mrt : 10:11

Haal een gratis ‘Op Stap’ krant op in het paviljoen Appelbergen boordevol informatie over activiteiten. Een bezoek aan het Drentsche Aa gebied zou moeten beginnen met het lezen van de 'Op Stap' krant. Deze informatiekrant staat boordevol informatie over activiteiten en wetenswaardigheden in het Drentsche Aa gebied. 
 
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Verloting iPod Touch

Verloting iPod Touch

Posted by  Administrator, 18 feb : 23:39

Als je bij ons in het paviljoen Appelbergen een chocomel, fristi, appelsap of dubbelfrisss bestelt krijg je een actiebon waarmee je een Apple iPod Touch met 32 GB kunt winnen (winkelwaarde €327.-). Deze actie loopt tot 27 maart of totdat de actiebonnen voor die datum op zijn. De iPod wordt verloot onder de deelnemers van het paviljoen Appelbergen. De winnaar krijgt per e-mail bericht.
 
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 ... 19 20 21 22 23
© 2017