Jaarlijkse paasfeest bij het Paviljoen Appelbergen

Jaarlijkse paasfeest bij het Paviljoen Appelbergen

Posted by  Appelbergen, 07 mrt : 09:31

Op zondag 16 april '17 (1e paasdag) vindt het jaarlijkse eieren zoeken plaats met aansluitend het pannenkoeken eten. De kosten bedragen €5 per kind. U kunt uw kind(eren) op de volgende tijden opgeven: 
 
11.00 uur Vol
13.00 uur Vol
15.00 uur 
 
Het eierzoeken staat onder begeleiding van de paashaas en kabouter Flap. Na het zoeken is er voor ieder deelnemend kind één kinderpannenkoek en een glaasje ranja.
 
Opgeven kan aan de bar of via.
 
Iedereen die zich heeft aangemeld staat genoteerd. 
 
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Wandelen in de omgeving van bosrijk Glimmen

Wandelen in de omgeving van bosrijk Glimmen

Posted by  Administrator, 24 feb : 08:07
Paviljoen Appelbergen is zeer geschikt als start, stop en pauzepunt van uw wandeltochten. We hebben uitgebreide parkeervoorzieningen en de koffie wordt uiteraard vers voor u gezet. Onze eigen wandelroute "Wandelen in de omgeving van bosrijk Glimmen" vindt u hieronder.

Het dorpje Glimmen wordt omgeven door prachtige bossen. Deze wandeltocht laat je kennismaken met dit groene gebied met moerassen, vennetjes, zandverstuivingen en oude hunebedden. Geniet van de mooie natuur en kom heerlijk tot rust op je wandelschoenen. Het startpunt van deze wandeltocht ligt midden in de Appelbergen bij het Paviljoen Appelbergen. In de Appelbergen kun je lekker wandelen door dit bos met heide- en veenrestanten.


Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland
Read/Post Comment: 0 printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Korting met Mona eurosparen

Korting met Mona eurosparen

Posted by  Administrator, 04 nov : 13:03


Met Mona eurosparen, kun je vanaf 3 november tm 31 maart '17 meedoen met deze unieke pannenkoekactie! Hierbij krijg je €7.50 korting op je pannenkoek bij Pannekoekhuis Paviljoen Appelbergen bij minimale besteding van €25. Je mag de korting ook stapelen (bijv bij €50.- is de korting dan €15.-)

Neem je voucher mee en kom lekker eten . 
Meer info via eurosparen.mona.nl
 
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 ... 20 21 22
© 2017