Wandelen in de omgeving van bosrijk Glimmen

Wandelen in de omgeving van bosrijk Glimmen

Posted by  Administrator, 24 feb : 08:07
Paviljoen Appelbergen is zeer geschikt als start, stop en pauzepunt van uw wandeltochten. We hebben uitgebreide parkeervoorzieningen en de koffie wordt uiteraard vers voor u gezet. Onze eigen wandelroute "Wandelen in de omgeving van bosrijk Glimmen" vindt u hieronder.

Het dorpje Glimmen wordt omgeven door prachtige bossen. Deze wandeltocht laat je kennismaken met dit groene gebied met moerassen, vennetjes, zandverstuivingen en oude hunebedden. Geniet van de mooie natuur en kom heerlijk tot rust op je wandelschoenen. Het startpunt van deze wandeltocht ligt midden in de Appelbergen bij het Paviljoen Appelbergen. In de Appelbergen kun je lekker wandelen door dit bos met heide- en veenrestanten.


Bekijk deze mooie route eens, op route.nl vind je nog meer fietsroutes en wandelroutes in Nederland, België en Duitsland
Read/Post Comment: 0 printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Korting met Mona eurosparen

Korting met Mona eurosparen

Posted by  Administrator, 04 nov : 13:03


Met Mona eurosparen, kun je vanaf 3 november tm 31 maart '17 meedoen met deze unieke pannenkoekactie! Hierbij krijg je €7.50 korting op je pannenkoek bij Pannekoekhuis Paviljoen Appelbergen bij minimale besteding van €25. Je mag de korting ook stapelen (bijv bij €50.- is de korting dan €15.-)

Neem je voucher mee en kom lekker eten . 
Meer info via eurosparen.mona.nl
 
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Winnaar Buurman en Buurman zitzak

Winnaar Buurman en Buurman zitzak

Posted by  Appelbergen, 23 sep : 11:19

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ter ere van onze Buurman en Buurman kinderpannenkoeken weken die op 1 oktober van start gaan, verloten we onder de “vind ik leukers” van dit bericht op Facebook een hele mooie Buurman en Buurman zitzak!
Mocht je een dubbele kans willen maken op de zitzak, vind dan dit bericht leuk en vind ook de gehele Facebook pagina van het Paviljoen Appelbergen leuk.

Vanaf 1 oktober is de Buurman en Buurman kinderpannenkoek bij het pannenkoekenhuis Paviljoen Appelbergen verkrijgbaar. Bij deze pannenkoek krijg je een Buurman en Buurman pop met een winkelwaarde van €14,50 bij de Buurman en Buurman kinderpannenkoek voor maar €9,95
 
De actievoorwaarden van deze actie vind je hieronder, door deel te nemen ga je akkoord met de voorwaarden.
 
Actievoorwaarden:

  • Dit is een winactie georganiseerd door Paviljoen Appelbergen te Glimmen. Facebook wordt gevrijwaard van deze winactie.
 
  • Door het bericht over de winactie van de zitzak leuk te vinden op Facebook doe je mee aan de verloting en ga je akkoord met de actievoorwaarden.
 
  • Door ook de bedrijfspagina van het Paviljoen Appelbergen op Facebook leuk te vinden, maak je twee maal kans tijdens de verloting.
 
  • De verloting is op 15 oktober. We zullen de winnaar daarna bekend maken op Facebook en op onze website.
 
  • De waarde van de zitzak is €109,95
 
  • Gasten van Paviljoen Appelbergen en inwoners uit de regio zijn onze doelgroep van deze winactie. Alle leeftijden mogen meedoen.
 
  • De winnaar dient de zitzak op te halen bij Paviljoen Appelbergen te Glimmen.
 
  • Deelnemers jonger dan 18 jaar dienen toestemming te vragen aan hun ouders/verzorgers voordat ze deelnemen aan de winactie.
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 4 ... 20 21 22
© 2017