Jaarlijkse paasfeest in Appelbergen

Jaarlijkse paasfeest in Appelbergen

Posted by  Administrator, 18 feb : 22:41

Op zondag 31 maart (1e paasdag) vindt het jaarlijkse eieren zoeken plaats met aansluitend het pannenkoeken eten. De kosten bedragen €5 per kind. U kunt uw kind(eren) op de volgende tijden opgeven: 11.00 uur, 13.00 uur of 15.00 uur. Graag van te voren opgeven aan de bar, bellen naar 050-4061594, e-mailen naar info@paviljoenappelbergen.nl of door het contact formulier te gebruiken. 
 
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Speciaal voor kinderen

Speciaal voor kinderen

Posted by  Administrator, 07 feb : 00:31

Wij bieden leuke arrangementen voor uitjes en verjaardagsfeestjes speciaal voor kinderen aan. Spelen in onze speeltuin en actief bezig zijn in het bos of binnen in het paviljoen. Een speurtocht, schatzoeken met een GPS apparaat of bosgolf; het is allemaal hartstikke leuk en menig feestje werd al een groot succes bij het paviljoen Appelbergen. Tussendoor lekker frietjes eten en een moment om kado's te geven aan de jarige, wij hebben veel ervaring en met onze arrangementen wordt uw uitje of feest een groot succes. Bij slechte weer omstandigheden kunnen de kinderen zelfs binnen mini golf spelen (alleen op afspraak). Neem contact op en bespreek uw wensen of boek meteen uw feestje!
 
Klik hierboven op arrangementen voor alle mogelijkheden.
 
printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Heerlijk gehakt en hamburgers van Limousin rundvlees

Heerlijk gehakt en hamburgers van Limousin rundvlees

Posted by  Administrator, 27 jan : 13:28

Aan de andere kant van de Appelbergen is slagerij de Buurderij met uneke producten bezig. Op initiatief van boer Jan Arends is er een volwaardige slagerij ingericht. De slagerij wordt gerund door Henk Warners (bekend van zijn vroegere slagerij in het centrum van Haren).

Een vol ambachtelijke slagerij met een eigen veestapel. Jan Arends is eigenaar van de boerderij en heeft ongeveer 350 koeien van het ras Limousin om de boerderij en in het Zuidlaardermeergebied lopen. Mooi en puur natuurlijk rundvlees, uit de omgeving. Kortom vlees met een Gouden Randje.

De zekerheden van puur natuurlijk Limousin rundvlees:
Op eigen boerderij opgegroeid, vrije uitloop op de boerderij en in natuurgebied van het Zuidlaardermeergebied, aandacht voor welzijn van de koeien, een stressvrij leven en hoogwaardig voedsel: zowel in de zomer als in de winter verkregen uit het Zuidlaardermeergebied (klaver en gras).
 
Wij verkopen heerlijke hamburgers van dit uitstekende en eerlijke vlees. Ook in ons boerenomelet gebruiken we dit fijne gehakt.

printervriendelijk genereer een pdf van dit bericht
Ga naar pagina  1 2 3 ... 20 21 22 23
© 2017