Eten en drinken


Dranken
Bij het paviljoen Appelbergen bent u dagelijks welkom voor een lekker drankje. Naast ons huigebrouwen Corviri bier van de fles en tap hebben we Grolsch bier op de tap. Afhankelijk van het seizoen hebben we ook speciaal bieren in fles. We verkopen meerdere wijnen, een ruime diversiteit aan warme dranken, alle bekende frisdranken en verschillende sterke dranken. 
 
Eten
Hieronder ziet u onze kaart. Waar mogelijk maken we gebruik van lokale producenten en leveranciers. Wij frituren in vloeibaar frituur vet (zie 1 onderaan deze pagina). Afhankelijk van het seizoen hebben we ook gerechten buiten de kaart. Zie hiervoor de borden in onze zaak of vraag de bediening.
 
 
1: Waarom Is Vloeibaar Frituurvet Gezonder?
In vloeibare frituurvetten zitten in vergelijking met vaste frituurvetten veel goede, onverzadigde vetten. Deze onverzadigde vetten verlagen het cholesterolgehalte. Het gebruik van vloeibaar frituurvet past in het streven van de overheid om trans- en verzadigde vetten te verlagen.
 
2: Pannenkoeken buffet
Wij hebben ook een pannenkoeken buffet voor bijvoorbeeld een verjaardag of familiedag voor €11.- p.p.
 
3: Puur Limousin rundvlees
Rundvlees van puur natuurlijk Limousin koeien. Op de boerderij opgegroeid in het Zuidlaardermeer gebied. Met: vrije uitloop op de boerderij en in natuurgebieden in het Zuidlaardermeergebied, aandacht voor welzijn van de koeien, een stressvrij leven en hoogwaardig voedsel: zowel in de zomer als in de winter verkregen uit het Zuidlaardermeergebied (klaver en gras). Meer informatie.
 
Wilt u na 18:00 uur langskomen om te eten dan is reserveren verplicht.
Dit om teleurstelling te voorkomen omdat we door het donker of slechte weer al dicht zijn.
 
Onze speeltuin is gedeeltelijk verlicht, uw kinderen kunnen 's avods ook in de speeltuin spelen. 
 
Voor alle prijzen geldt: Druk- en typfouten voorbehouden.

01-01-2017
© 2017