Reservering
Hoge Hereweg 33, 9756 TG Glimmen Dagelijks open vanaf 10:00 uur 050 406 1594

Buitenactiviteiten

Familiedag(ochtend of middag)

Hieronder vind u een speciaal arrangement die wij hebben samengesteld voor onder andere familiedagen.

– Koffie met appelgebak en slagroom
– Gezellige zelfstandige wandeling door natuurgebied Appelbergen (bijv de gele paaltjes route of loop zelf een route).
– Pannenkoeken buffet (minimaal 15 personen) (onbeperkt pannenkoeken eten, bakjes met beleg(oa. kaas, spek, jam) komen op tafel). Inclusief 1 consumptie.
Kinderen kunnen naar hartenlust gebruik maken van onze speeltuin.

De prijs voor dit bovenstaande arrangement is €20.- per persoon. Er zijn natuurlijk andere mogelijkheden en combinaties mogelijk. Bespreek uw wensen met ons en we zullen een aangepast voorstel doen.

Wilt u meer informatie of bespreken dan kunt u ons altijd bellen 050 4061594, het informatie formulier gebruiken onderaan deze pagina of mailen naar info@paviljoenappelbergen.nl


Bosgolf

Bosgolf is heel leuk om te doen en uitermate geschikt voor familiedagen, kinderfeesten en bedrijfsuitjes.

Er wordt in teams gespeeld van 1 tot 5 personen. Het parcours bestaat uit tien holes verspreid in de bossen van Appelbergen. Het is de bedoeling om met zo min mogelijk slagen de bal in de hole te putten. Er wordt met een speciale houten bosgolfclub gespeeld. Het team met het minste aantal slagen over de 10 holes heeft gewonnen.

Voor de veiligheid zijn er natuurlijk wel een aantal regels. – Tijdens het slaan moeten je medespelers altijd twee meter achter de bal staan. Alle mensen en dieren die je pad kruisen, hebben voorrang. Je mag dan NIET slaan. Bosgolf kan zowel in de zomer als in de winter gespeeld worden. Bij slecht weer adviseren we laarzen en geschikte kleding te dragen. De kosten zijn €8,- per persoon. Dit is inclusief 1 consumptie.

Mocht u zelf andere wensen hebben, wilt u meer informatie of bespreken dan kunt u ons altijd bellen 050 4061594, het informatie formulier gebruiken onderaan deze pagina of mailen info@paviljoenappelbergen.nl


Informatieof bespreken?

Voor groepen en partijen zijn wij op afspraak tot later open of blijven wij langer open. Neem contact op voor de mogelijkheden.

  Wijn zijn het hele jaar open.
  Onze openingstijden
  Zomerseizoen (1 april – 1 oktober)

  Maandag t/m zondagzijn wij open 10.00 - 20.00 uur

  Winterseizoen (1 oktober – 1 april)
  Maandag t/m donderdagzijn wij open 10.00 - 17.00 uur
  Vrijdag t/m zondagzijn wij open 10.00 - 20.00 uur

  TafelReserveren